Contact

Genoeg over ons!

We willen je graag leren kennen. Er gaat tenslotte niets boven echt contact.

Wil je met ons in gesprek?

Dat kan. Wij staan voor je klaar en horen graag jouw verhaal.

Dat kan via email, telefoon of persoonlijk face-to-face. Binnen ons team kijken wie het beste past bij jouw kerkelijke achtergrond en leeftijd. Of misschien heb je zelf al voorkeur. We horen het graag. We weten zelf hoe goed het kan zijn eens te praten met iemand van buiten je omgeving of iemand die zelf ook een zoektocht heeft gehad. En zijn/haar verhaal te horen. Bekijk ook de reacties van bezoekers, of persoonlijke verhalen van bezoekers van de seminars. Je vindt ze onderaan deze pagina.

Heb je een vraag?

Ben je een buurvrouw, vriend, jeugdwerker, voorganger of journalist met een vraag over homoseksualiteit? Wij staan open voor iedere vraag.

Heb je een tip?

Heb je een idee of suggestie of een goede tip over een artikel, boek of link, dan horen we het graag.

Wil je ons uitnodigen?

Dat kan. Samen werken we aan openheid over homoseksualiteit. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Contactgegevens

Telefoonnummer
010 210 88 59

info@verscheurd.nl
Kvk: 65756991

Adres (postadres)

Schubertlaan 709
3144 BL Maassluis

IBAN: NL92 RABO 0310 4666 87
ten name van Verscheurd

Privacyverklaring

Stichting Verscheurd conformeert zich aan de Europese/Nederlandse privacywetgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Wij verzamelen persoonsgegevens gegevens die nodig zijn om op vragen te kunnen antwoorden en om informatie over bijvoorbeeld seminars te kunnen verstrekken. Persoonsgegevens verzameld door stichting Verscheurd zullen alleen voor de directe doelen van stichting Verscheurd gebruikt worden en zullen niet worden doorgegeven aan andere partijen. Persoonsgegevens zijn gegevens die (direct of indirect) te herleiden zijn tot een specifiek individu, denk aan: NAWTE-gegevens, leeftijd, geslacht, bankgegevens, maar ook foto’s, videobeelden en IP-adressen. Leeftijd, geslacht, bankgegevens, foto’s, videobeelden en IP-adressen worden niet verzameld en niet opgeslagen. De verzamelde persoonsgegevens zullen nadat ze gebruikt zijn om informatie uit te wisselen over bijvoorbeeld een seminar of een boekbestelling worden verwijderd. Daarnaast kunnen wij op verzoek de persoonsgegevens direct verwijderen. Een verzoek hiervoor kan gestuurd worden naar ons centrale emailadres: info@verscheurd.nl.

Omdat stichting Verscheurd gebruik maakt van webhosting om onze website en emailadressen te kunnen gebruiken, hebben we een gebruikersovereenkomst met MijnDomein. Alle data van de website verscheurd.nl en van de emailadressen zijn op de servers van MijnDomein opgeslagen. MijnDomein conformeert zich op haar beurt ook aan de privacywetgeving AVG. Als stichting Verscheurd gaan we akkoord met de Algemene Voorwaarden van MijnDomein. Deze algemene voorwaarden zijn via deze link op te vragen.