Versterk ons team

Vacatures

Wil je meewerken?

Dat is geweldig. We horen graag van je. Het begint met een kopje koffie om van twee kanten kennis te maken. Daarna kijken we verder. Onze teamleden wonen verspreid door het land. meewerken kan meestal vanuit huis, dus je hoeft zeker niet centraal in Nederland te wonen. Hier vind je meer informatie over de taken bij Verscheurd.

 

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen werken. Er zijn verschillende taken binnen Verscheurd. Wil je meer weten neem dan (vrijblijvend) contact met ons op!

– Bestuur (secretaris)

Als bestuurslid denk je mee over de koers van Verscheurd. Je bent betrokken bij kleine en grote beslissingen. Als secretaris maak je daarbij de notulen, en voert eventueel correspondentie.

– Online content

In dit team zijn we samen verantwoordelijk voor al onze online aanwezigheid. taken zijn zoal: Schrijven van blogs, interviews afnemen en schrijven, zoeken naar interessante artikelen, filmen, ICT, plaatsen van artikelen en interviews en bijhouden van de sociale media.

– Seminarleiders

In dit team zijn we samen verantwoordelijk voor het verzorgen van seminars, voorlichting en consultaties. Taken binnen dit team zijn onder andere: praktische organisatie, inhoudelijk voorbereiden en verzorgen van seminars, voorlichting en consultaties.

– Team jongeren

Dit is een nieuw op te richten team. We hebben plannen waarmee we ons willen richten op jonge (18-) christelijke lhbt-ers en hun omgeving. Spreekt dit je aan, meld je dan aan! We kunnen zeker nog versterking gebruiken.

 


TEAMLEDEN: 

Staan vierkant achter de visie van Verscheurd en zijn toegewijd aan Jezus. Ongeacht hun positie t.o.v. homoseksualiteit en geloof, hebben ze een open houding naar verschillende groepen. Als Verscheurd proberen we echt de verbinding te zoeken. niet belangrijk zijn leeftijd, kerkelijke achtergrond en locatie in Nederland.

Meewerken bij Verscheurd gebeurt veelal vanuit huis. Al vanaf een paar uur per maand kun je betrokken zijn. Dit hangt af van de taak die je hebt. Twee keer per jaar hebben we een teamdag, die altijd als gezellig en zeer waardevol word ervaren.

De werkzaamheden bij Verscheurd worden op vrijwillige basis gedaan. Voor een aantal taken is er een budget beschikbaar.

Wil je meehelpen? We horen graag van je!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! We verwelkomen je graag binnen ons team.

Kom naar een van onze seminars!

Door het hele land organiseren we avonden om samen in gesprek te gaan over homoseksualiteit en geloven. Kom ook! Bekijk onze agenda wanneer we in jouw regio zijn. Liever persoonlijk contact? We staan open voor iedere vraag. We horen graag van je!
______     of bekijk ons gastenboek     ______